Patyriminės degustacijos. Visa tiesa apie naminius svirplius su TASTIK

Apie vietą

Atrask kitokį laisvalaikį per patyrimines degustacijas. Aktyviausia ir daugiausia dalyvių į edukacinius renginius pritraukianti svirplių  perdirbimo ir gamybos įmonė TASTIK pasidalins per keletą metų sukaupta unikalia patirtimi – padiskutuosime, ką reiškia auginti svirplius, kodėl verta juos valgyti ir kaip tai puikiai dera su kasdienėje mityboje pritaikomais patiekalais.

Susitikimo metu pamatysi, kaip atrodo, kaip gyvena, kuo minta naminis svirplys. Pažadame, per tylu nebus. Išgirsi svirpimą, pažinsi vabdžių elgseną, charakterius, išmokysime pamatyti jų  ypatumus.

Taip pat supažindinsime su gamybos procesu. Paaiškinsime, kada svirplys tampa tuo unikaliu, vertingu maisto produktu, kokie žaliavos apdirbimo ir paruošimo procesai yra atliekami, kol ateina laikas jį suvalgyti.

Na ir svarbiausia, ne tik mokysimės pažinti, bet būtinai ir ragausime! Degustacinis meniu itin platus ir įvairus – nuo džiovintų svirplių, gardintų skirtingais prieskoniais, iki trapučių su užtepėlėmis, traškučių, baltyminių batonėlių.

Jei pagalvoti apie svirplį vis dar nedrąsu, pasitikėk mumis ir pradėk nuo pažinimo. O po to – pamatysi, viskas eisis laaaabai lengvai!

 

Susitikimo trukmė – 2 valandos.

Kaina: 70 Eur (iki 5 asmenų), didesnės grupės 12 Eur / asmeniui. Vienu metu priimame iki 30 asmenų.

Galerija

Kontaktai

Parašykite mums

Kur apsistoti?